El club de gimnàstica rítmica Torrepaterna va aconseguir quedar en primera posició el Campionat d'Espanya Absolut de Conjunts celebrat a Pamplona el passat cap de setmana.

Amb una puntuació de 17.950, l'equip format per Claudia Soto, Carla Zaragozá, Cristina Buendia, Gemma Ballesteros, Paula Ortego, Mila Fauli i Minerva Pitarch van quedar guanyadores del primer lloc en la final per aparells (maces) de la categoria sènior.

Tant l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, com el regidor d'Esports, José Manuel Mora, han volgut sumar-se a les felicitacions i han traslladat a les gimnastes l'enhorabona de part de tots els paterners i paterneres.

En la competició també va participar la gimnasta paternera Marian Navarro, cedida a un altre conjunt de primera categoria, que es va proclamar campiona d'Espanya al costat de les seues companyes en la màxima categoria.

Per part seua, l'equip infantil de Torrepaterna, també va competir realitzant un gran torneig en la categoria de cércols.

El club Torrepaterna va nàixer l'any 2003 i en els últims anys s'ha convertit en un referent a nivell nacional, aconseguint triomfs en competicions del màxim nivell.