• Des de la regidoria de Serveis i Neteja, Paterna s'ha adherit a la campanya d'Ecovidrio per a fomentar el reciclatge d'envasos de vidre entre les comissions falleres.
  • Des de la regidoria de Polítiques d'Igualtat es repartiran a les comissions 3.000 gots de plàstic reutilitzables per a reduir el consum d'aquest material sota el lema " Als carrers de Paterna, despertà, mascletà i més igualtat".

L'Ajuntament de Paterna ha llançat diferents campanyes municipals per a conscienciar a la ciutadania sobre el reciclatge d'envasos i la igualtat durant aquestes Falles.

D'una banda, des de la regidoria de Serveis i Neteja que dirigeix Merche Navarro, el consistori s'ha adherit, un any més, a la campanya impulsada per Ecovidrio per a fomentar el reciclatge d'envasos de vidre durant les Falles i que enguany té per lema “La Plantà del Vidre”, missatge i recomanacions amb les quals s'han retolat els contenidors de vidre pròxims als casals fallers.

D'altra banda, des de la regidoria d'Inclusió Social i Polítiques d'Igualtat a càrrec d'Isabel Segura es repartiran 3.000 gots de plàstic reutilitzables entre les diferents comissions amb el missatge “Als carrer de Paterna, despertà, máscletà i més igualtat”.

Les regidores Merche Navarro i Isabel Segura juntament amb la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa presentaren ahir en el Teatre Capri a les diferents comissions falleres de Paterna aquestes iniciatives orientades a conscienciar a la ciutadania, i especialment als fallers/as, sobre la importància de reciclar, reutilitzar i fer un consum responsable.

Tant Navarrés com Segura han assenyalat que “aquestes iniciatives tenen com a objectiu millorar la taxa de reciclatge de vidre i plàstic enfortir el compromís de l'Ajuntament i de la nostra gran família fallera *paternera amb el reciclatge i amb la igualtat”.