• L'Ajuntament ha preparat un pla de contingència especial per a una cavalcada segura, en la qual no es llançarà res, i que inclou el canvi del recorregut tradicional perquè discórrega per avingudes més amples, la col·locació de 3.500 cadires al llarg del mateix i l'habilitació de tres punts estàtics de repartiment de regals a l'aire lliure.
  • El públic assistent haurà d'ocupar l'espai disposat i delimitat al llarg del recorregut, deixant la vorera lliure al pas i fent ús de la mascareta obligatòria en tot moment.
  • Ses Majestats els Reis d'Orient aprofitaran el matí per a visitar als xiquets i xiquetes confinats per la Covid-19, com també es va fer amb el Pare Noel

Els Reis Mags recorreran demà els carrers de Paterna en una cavalcada que reforça el seu pla de contingència per a fer-la més segura i adaptada a la situació sociosanitària actual.

Així ho ha anunciat hui la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, qui ha destacat que “hem organitzat una cavalcada segura per a tots els paterners i paterneres, i especialment per als més xicotets, que ha modificat el seu recorregut tradicional perquè discórrer per avingudes més amples amb, l'objectiu d'evitar la concentració de persones”.

El recorregut s'iniciarà a les 18 hores des de l'Avinguda Primer de Maig, a l'altura del Col·legi La Torre i es dirigirà cap a l'Auditori Antonio Cabeza per a continuar per l'avinguda Vicente Mortes i finalitzar en l'encreuament amb el carrer Savina.

Entre les mesures disposades pel consistori, el públic assistent haurà d'ocupar l'espai delimitat al llarg del recorregut, en el qual també es col·locaran 3.500 cadires, deixant la vorera lliure al pas de les carrosses i fent ús de la màscara obligatòria en tot moment.

A més, es repartiran màscares infantils al llarg del recorregut per als més xicotets i hi haurà informadors recordant les mesures de seguretat.

D'altra banda, el repartiment de regals i caramels es farà en tres punts diferents del municipi a l'aire lliure, amb l'objectiu que es repartisca la gent i evitar aglomeracions. Amb aqueix mateix objetiu, tampoc hi haurà ni espectacle final ni discurs dels Reis Mags

D'aquesta manera, a partir de les 19.30, els xiquets i xiquetes de Paterna podran recollir els seus regals en el Gran Teatre Antonio Ferrandis i en la Plaça del Poble, i, en finalitzar la cavalcada, podran fer-ho també al parc de l'avinguda Vicente Mortes amb el carrer Castanyer. 

Tal com destaca la regidora Espinosa “durant la cavalcada no es llançaran regals ni caramels per a evitar tumults i perquè tots els assistents romanguen en el seu lloc amb la màscara posada”.

També, la cavalcada dels Reis Mags a Paterna també podrà seguir-se des de casa, a través del canal de YouTube de l'Ajuntament de Paterna i en www.paterna.es.

A més, les seues Majestats Els Reis Mags d'Orient, arribaran a Paterna al matí per a visitar als xiquets i xiquetes confinats per coronavirus que ho hagen sol·licitat, tal com també es va fer amb el Pare Noel.