• Del 23 de maig a l'1 de juliol, les Sales d'Estudi i Agències de Lectura ampliaran les seues hores d'obertura en el nucli urbà, La Canyada, Terramelar, Campament i la Coma.
  • Amb aquest servei, que l'Ajuntament porta prestant ininterrompudament des de fa sis anys, cada vegada són més els estudiants de la ciutat que acudeixen a aquestes instal·lacions municipals per a preparar les seues proves acadèmiques en espais especialment adaptats per a això.

Com és habitual davant l'arribada de la temporada d'exàmens, l'Ajuntament de Paterna torna a ampliar els horaris de les biblioteques i agències de lectura de la ciutat per a facilitar als estudiants de la ciutat la preparació de les seues proves acadèmiques.

D'aquesta manera, des d'el pròxim dia 23 de maig fins a l'1 de juliol, aquestes instal·lacions municipals estendran el nombre d'hores que romanen obertes al públic, incloent un servei nocturn addicional, o fins i tot de 24 hores com és el cas de la biblioteca de la Cova Gran.

Tal com ha recordat el regidor de Recursos per a la Ciutadania, Joventut, Biblioteques i Museus, Roberto Usina “aquesta ampliació d'horaris és una de les iniciatives impulsada per l'equip de govern socialista que major acolliment té entre els estudiants ja que els permet afrontar aquesta època d'exàmens preparant-se en espais específicament adequats per a això”.

La Biblioteca Municipal “La Cova Gran” romandrà oberta ininterrompudament les 24 hores del dia tots els dies de la setmana mentre que la sala d'estudi de la Biblioteca “Vicente Miguel Carceller” de La Canyada obrirà de dilluns a diumenge de 9:00 a 00:00h.

Per part seua, les Agències de Lectura i Centres d'Estudi d'altres barris també augmenten les seues hores d'obertura. En Terramelar i Campament, els estudiants podran gaudir de la sala d'estudi de dilluns a diumenge en horari de 9:00 a 00:00h mentisques que en l'Agència de Lectura de la Coma es podrà estudiar dilluns i dimarts de 15.00 a 20.00 i dijous i divendres de 9.00 a 14:00h.