• El consistori paterner, a través del Servei d'Empresa, Indústria i Universitat, ha tret fins a 4 convocatòries d'aquestes ajudes, de les quals s'han beneficiat fins a 900 activitats econòmiques diferents de la ciutat, sent el sector d'Hostaleria i el Comerç Minorista els que major número d'aquestes subvencions han obtingut.
  • L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha destacat “la important gestió municipal que s'ha realitzat d'aquestes ajudes a través del Servei d'Empresa per a complir amb l'objectiu marcat per l'Executiu socialista d'utilitzar la totalitat d'aquesta línia d'ajudes directes i anar ampliant el nombre d'activitats beneficiàries per a arribar a totes les nostres empreses i emprenedors”.

L'Ajuntament de Paterna ha executat el 98% dels 2,2 milions d'euros disponibles d'Ajudes Parèntesis per a impulsar la recuperació econòmica de la ciutat i ajudar als sectors comercials, hostalers i empresarials locals més perjudicats per la pandèmia.

Amb aqueix objectiu, i tal com ha explicat l'Alcalde de Paterna i responsable de l'Àrea d'Empresa, Juan Antonio Sagredo s'han tret i gestionat fins a 4 convocatòries d'aquestes ajudes per a injectar-les directament en els establiments paterners fins a esgotar pràcticament la partida d'aquesta línia de subvencions.

En aquest sentit, el primer edil ha destacat “l'important paper portat a cap en la gestió municipal de les Ajudes Parèntesis i la gran faena realitzada pel Servei d'Empresa, que ha permés les concedir quasi íntegrament els 2,2 milions d'euros a 900 activitats econòmiques diferents, per a arribar així a bona part de les nostres empreses i emprenedors i reactivar l'economia local”.

Referent a això, Sagredo també ha ressaltat que amb l'objectiu que els beneficis disposaren d'aquestes ajudes quants abans, en cada convocatòria s'han realitzat diversos llistats parcials per a anar abonant l'ajuda encara que la convocatòria continuara oberta.

Quant a les activitats per sectors que han sol·licitat i obtingut un major número d'aquestes ajudes figuren el sector de l'Hostaleria, el del Comerç minorista, Perruqueria i estètica i Turisme.