La jornada ha acogido a asociados de la comarca de l’Horta Oest

El Col·legi Oficial d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de València (CAATIE) s'ha reunit hui a l'Ajuntament de Paterna amb col·legiats de la comarca per a parlar i debatre sobre els projectes que s'estan duent a terme a l'Horta Nord.

Aquesta entitat, que compta entre els seus associats amb 300 paterners i paterneres, ha celebrat aquesta jornada de col·legiats comarcals en la qual han pogut compartir aspectes relatius a l'exercici de la professió.

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha donat la benvinguda als membres del Col·legi, agraint la seua iniciativa i posant a la seua disposició el suport del consistori i dels tècnics municipals per a resoldre dubtes o realitzar qualsevol consulta.

A la trobada, celebrat en el saló de plens del consistori, han assistit, entre altres, el president del CAATIE, Vicente Terol així com el secretari i el tresorer, Federico Esteve i José Collado. Per part de l'Ajuntament de Paterna, també ha assistit una representació del personal tècnic.

Els representants del col·legi juntament amb tècnics municipals de l'Ajuntament han compartit experiències, resolt dubtes i analitzat les necessitats i demanda dels professionals del sector.