Lloc
Gran Teatre Antonio Ferrandis
Data
08-02-2020
Hora
20:30

ÂTMAN, EL COMIAT. L’últim espectacle de la companyia Ananda Dansa.

La coreògrafa Rosángeles Valls, recentment guardonada amb la Medalla d’Or al Mèrit de les Belles Arts, directora i cofundadora d’Ananda Dansa, anuncia l’acomiadament definitiu de la seua companyia.

I s’acomiada dels escenaris amb un nou espectacle, una reflexió artística, compassiva i poètica sobre aquell amor que genera violència, esgarrant fins i tot la vida d’aquells que estimes…

Per a això comptarà amb la música del seu col·laborador habitual, Pep Llopis, una vintena de ballarins, una actriu i un cantant.

Després de quasi 40 anys d’existència, i haver actuat en més de 25 països, Ananda Dansa s’ha consolidat com una de les més importants companyies d’Espanya en el repertori de creació contemporània.

Amb seu en el Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna, compta en el seu haver amb deu Premis Max, el Premi Nacional de Dansa i la Medalla d’Honor del Consell Valencià de Cultura, entre molts altres reconeixements.

Una coproducció del Palau de les Arts Reina Sofia amb la companyia AnandaDansa. Amb l’ajuda de l’IVC i la col·laboració del Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna.

Elenc: Toni Aparisi, Paloma Calderón, Cristina Maestre, Sara Canet, Miguel Machado, Renata Valls, Lorenza Di Calogero, Yolanda Peña, Paula Quiles, Isabel Abril, Susana Rodrigo, Cristina David, Julia Cambra, Irene Mira, Abel Martí, Paco Bodi, JoseGimenez, Ana Luján i Gretel Stuyck

Actriu: Rebeca Valls

Cant d'estil: Jonatan Penalba

Direcció artística y coreografia:: Rosángeles Valls

Música: Pep Llopis


Preu platea: 12 €

Preu amfiteatre: 8,40 €

Compra d'entrades ací