Alcalde de Paterna
farmàcia de guàrdia
Hui, 28/04/2024

Elvira Gozálvez

Fondo Europeo de Desarrollo Regional

Últimes notícies

Veure més notícies

Agenda

No hi ha esdeveniments

La APP del Ayuntamiento de Paterna, pide a sus usuarios datos de carácter personal: nombre, apellidos, dirección, etc, para poder realizar la tramitación solicitada por el usuario, cumpliendo las condiciones de seguridad y confidencialidad exigidas por la legislación vigente en cada caso.

De conformidad con la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), estos datos se incorporarán a los correspondientes ficheros informatizados del Ayuntamiento de Paterna, según la legislación o normativa vigente en cada caso y serán procesado exclusivamente para la finalidad descrita en cada caso.

Los datos de carácter personal serán tratados con el grado de protección adecuado, según el Real Decreto 1720/2007 de 21 de diciembre, tomándose las medidas de seguridad necesarias para evitar su alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado por parte de terceros que lo puedan utilizar para finalidades distintas para las que han sido solicitados al usuario. No se establece en ningún caso política alguna de cesión de datos personales. Los datos no serán nunca cedidos, salvo por mandamiento judicial o por ley vigente que obligue a ello al Ayuntamiento de Paterna.

El usuario puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición, en cumplimiento de lo establecido en la LOPD, en las oficinas municipales del Ayuntamiento de Paterna.

Para el ejercicio de estos derechos, el interesado debe dirigirse, indicando claramente en el tema: Ejercicio de Derechos LOPD, a:

Ayuntamiento de Paterna
Plaza Enginyer Castells, 1
46980, Paterna (Valencia)
Juan Antonio Sagredo, Alcalde de Paterna Juan Antonio Sagredo Alcalde de Paterna

Benvinguts a la pàgina web de l'Ajuntament de Paterna, un espai dinàmic i interactiu concebut per a acostar aquesta administració pública a la ciutadania paternera i facilitar tots els tràmits necessaris dependents d'aquest consistori.

Com a finestra virtual de l'activitat municipal, aquesta web pretén donar resposta a les vostres necessitats d'informació i servir-vos de guia en tots aquells assumptes i temes d'interés relacionats amb la nostra ciutat i el nostre consistori.

A través de cadascun dels apartats que conformen aquesta pàgina podreu conéixer des de la composició de l'equip de govern i la corporació municipal fins a les últimes notícies relacionades amb la gestió municipal, l'organització de l'administració local i les particularitats socials, econòmiques, culturals i associatives de la Vila de Paterna.

Com a ciutat intel·ligent i innovadora que som, continuem treballant per a convertir aquesta web i aquest ajuntament en una administració àgil, transparent i accessible a tota la ciutadania.

Amb el desig que aquesta web servisca de canal de comunicació i d'eina habitual en la vostra relació amb el consistori que presidisc, rebeu una cordial salutació.

Atentament,
Juan Antonio Sagredo Marco
Alcalde de Paterna
Firma del Alcalde

Ple del Ajuntament de Paterna

Si la visualització produïra algun error (vídeo no disponible, contingut eliminat o qualsevol altre error) , actualitza la página i intente-ho de nou.

Pots veure totes les emissions anteriors en el nostre Canal de YouTube

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El gabinet de premsa de l'Ajuntament de Paterna centralitza el servici d'atenció als mitjans de comunicació. Entre els servicis que oferix, es troben l'elaboració de notes de premsa, organització de rodes de premsa i atenció dels mitjans de comunicació.

Cap de Gabinete

Raquel Izquierdo López Telèfon: 96 137 97 01 Mòbil: 662 671 442 Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Notes de premsa i agenda d'actes

Els periodistes i mitjans de comunicació que ho desitgen poden rebre les notes de premsa que s'elaboren des del gabinet de premsa.

Han de sol·licitar-ho a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

A més, tots els dilluns, el gabinet envia una agenda amb la programació de tots els actes de la setmana, per a informar sobre els diferents esdeveniments que tenen lloc a Paterna fins a la setmana següent.

Accedir a les notes de premsa

Xarxes socials


Manual d'ús aplicat de la marca urbana de l'Ajuntament de Paterna