Paterna Sí Pot

Un Cap d'estat ha d'assentar a parlar als presidents

02.11.2017

Un Cap d'estat ha d'assentar a parlar als presidents

Des del Grup Municipal Paterna Sí Que Es Pot – Podem hem tret la bandera republicana per la finestra del nostre despatx a l'edifici del Palau de la Casa consistorial, en protesta pel misstage d'un rei impossat amb presses i carreres, després dels ascandolosos episodis protagonitzats per son pare, Joan Carles I, perparat i imposat també per la força del Franquisme quan va morir el Dictador. Però tot açò és ja Història, la nostra Història i per això el rei actual no té legitimitat per a nosaltres, la gent de Podem que xafem el carrer i vivim cada dies els problemes de la gent, no té cap dret a prendre partit polític per la incompetència del president del govern més corrupte que hem tingut en Democràcia, incapaç de trovar solucio al conflicte amb el cap vissible d'un altre grup històricament tan corrupte, sí, els del 3 per cent, el Puigdemont del PdCat, que han dut als que habiten Catalunya a un conflicte que ja dóna por.

Per si fóra poc, ara el senyor Aznar, expresident famós per dur-nos a una guerra on mai aparegueren les tan esmentades 'armes de destrucció massiva', ix al panorama infomatiu demanant-li a Rajoy que si no pot controlar el tema català que convoque eleccions generals a l'Estat Espanyol. Ës el que faltava per al duro. Desgavell, rere desgavell.

La gent de Podem de Paterna, no ens quedem quiets i traem la bandera dels colors republicants per què volem votar, com els catalans, perque votar és Democràcia i reprimir i pegar als veins de qualsevol poble o ciutat per voler votar és propi de la Dictadura que de nou desdenmascara al Sistema 'nugat i ben nugat' pel règim anterior feixista.

Són temps de canvi, de solidaritzar-nos amb Jutges, Policies Nacionals, Guardies Civils... que estan a l'hora de la veritat sent manipulats i utilitzats pels governants més incompetents i corruptes que hem tingut en Democràcia. Si no defenem nosaltres la llibertat, ells a poc a poc acabaran amb ella. Estos dies ho hem vist a Catalunya. Què vindrà després? Protestem en Podem Paterna que davant la postura de Felip VI de situar-se al costat del PP repressor i violent que ha dut a les forces de seguretat a ferir més de 800 persones que només volien votar -quin delicte Cavallers: !Vergonya, cavallers, vergonya¿-, ens queixem traent la bandera de la tercera república española, perquè encara ho podem fer sense que vinguen a detindre'ns.

Exigim diàleg. Tot i que Rajoy, com sempre ha mentit. No es farà el referèndum, deia, no es farà. Veges si s'ha fet o no. Rajoy s'ha amagat darrere agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil negant un referèndum en el que totes i tots hem vist urnes, col.legis, peperetes, llistes... i el més important, més de 2 milions de persones que amb por o sense por han anat a votar en llibertat, persones, no delinqüets, els delinqüents estan dalt, en despatxos d'uns i altres, casta, fins i tot la catalana ha anat a votar en cotxe amb xofer i escorta. Ja se'n ha ixit el riu massa de mare.

La gent de Podem de Paterna demanem cordura però fermessa. Volem que tots els partits amb representació al Congres dels Diputats i al Parlament català donen suport a la constitució d'una MESA DE MEDIACIÓ, que busque, debatisca, dialogue i trove la solució de PAU que necessita Catalunya i tot Espanya. Acabem amb una frase de quan els reis eren reis, com va deixar escrit jaume I al llibre dels Furs que ens neguen els Borbons: “Amar i protegir totes les persones i el poble. Fer regnar la justícia i vetlar perquè els grans no oprimisquen els menuts”.