Notícies

Paterna aplaudeix la APP de defensa de violència de gènere desenvolupada per l'equip de xiquetes paterneras StopIT

FECHA: 13.02.2018

 El Alcalde de paterna, Juan Antonio Sagredo junto a las niñas integrantes de StopIT”  title=

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha rebut a les integrants de StopIT en l'Ajuntament i els ha traslladat tot el suport del consistori i de la ciutat de Paterna per a continuar desenvolupant el seu interès per la tecnologia i el seu potencial com a capdavanters i emprenedores

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha rebut a les cinc xiquetes del municipi que conformen l'equip de emprendiment tecnològic StopIT, un dels cinc equips que la multinacional *British Telecom té a Espanya.

StopIT està compost per Inés García, Carla García, Erika Garrido, Alba Garrido i Marta Cervera, estudiants dels Col•legis Liceu Hispà i Henri Matisse de Paterna.

Les cinc xiquetes estan desenvolupant una APP mòbil per a ajudar a defensar-se a persones que estiguen patint violència de gènere.

Tal com han explicat al primer edil “es tracta d'una APP que tecnològicament està molt avançada i on presentarà innovacions molt interessants per a fer una defensa activa de la persona que està patint violència de gènere”

Per la seua banda, Sagredo els ha traslladat tot el suport del consistori i de la ciutat de Paterna per a continuar desenvolupant el seu interès per la tecnologia i el seu potencial com a capdavanters i emprenedores al mateix temps que els ha desitjat sort en la competició global de emprendiment tecnològic més gran per a xiquetes que, cada any, organitza Technovation Challenge i el final regional del qual se celebrarà el pròxim mes de maig a València.

Cada any, tecnovationchallenge.org convida a xiquetes de 10 a 18 anys a elaborar un pla de negoci i una aplicació mòbil per a solucionar un problema de la seua comunitat. Des de 2009, més de 15.000 xiquetes han participat, en més de 100 països.