Notícies

L'Ajuntament instal·la dues aules portàtils en el parc d'Educació Vial

FECHA: 13.02.2018

 Aulas de educación vial”  title=

Les noves instal•lacions permetran millorar la formació que el consistori, a través de la Policia Local, ofereix als escolars paterners, sensibilitzant-los sobre la importància de la prevenció i la necessitat d'una mobilitat segura i fomentant-los hàbits responsables

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'Escola de Formació de la Policia Local, ha instal•lat dues aules portàtils en el parc d'educació vial que hi ha en el Parc Central.

La regidora d'Infraestructures i Seguretat, Núria Campos ha explicat que “la incorporació d'aquests espais al parc permetrà millorar la formació en educació vial dels escolars paterners, ja que els possibilita aprendre in situ tot el relacionat amb la normes de tràfic, tant com a vianants com a conductors”.

Referent a açò, Campos ha indicat que “fins ara, la Policia Local impartia aquestes classes als xiquets en aqueixes escolar en els propis centres educatius” i ha destacat que “amb les noves aules cerquem millorar la formació que oferim als més xicotets, sensibilitzant-los sobre la importància de la prevenció i la necessitat d'una mobilitat segura i fomentant-los hàbits responsables”.

Un d'aquests espais s'habilitarà com a Aula Formativa mentre que l'altre servirà de Magatzem per a guardar tot el material necessari per a impartir les classes, des dels semàfors portàtils i els senyals de tràfic fins als kars que s'utilitzen en el circuit vial.

Les classes de seguretat vial s'emmarquen en els cursos d'atenció a la ciutadania de la programació de l'Escola de Formació de la Policia Local de Paterna.