Notícies

Joventut ofereix als grups de música de Paterna locals d'assaig per 40 euros mensuals

FECHA: 31.01.2018

 Locales solo música”  title=

Les instàncies per a sol•licitar els locals d'assaig es presentaran de l'1 al 15 de febrer per Registre d'Entrada en l'Ajuntament

L'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Paterna ofereix sales de música perquè els joves músics del municipi puguen assajar amb els seus grups sense causar molèsties a cap veí/na.

Amb un preu de 40 euros mensuals, els locals d'assaig de troben localitzats en el complex Sólo Música, en el polígon de Santa Rita.

Tal com ha explicat el regidor de Joventut, José Manuel Mora, “Paterna compta amb un planter de joves músics amb molt talent que no sempre poden trobar un lloc en el qual practicar, per açò volem oferir-los l'oportunitat que tinguen un espai que cobrisca les seues necessitats, ajustat a la seua economia”.

Les sales estaran disponibles per als grups les 24 hores al dia, els set dies a la setmana, i es compartiran entre quatre grups, de manera que, com ha assenyalat el regidor Mora “s'afavorisquen les interaccions socials dels joves a través de la música”.

Per a sol•licitar un dels locals, els grups que complisquen els requisits hauran de presentar per Registre d'Entrada de l'Ajuntament, la fitxa d'inscripció que trobaran en la web municipal www.paterna.es.

El termini de presentació d'instàncies serà de l'1 al 15 de febrer i hauran d'acompanyar la sol•licitud amb fotocòpies del DNI de tots els membres de la banda.

Descargar la solicitud para el alquiler de un local de ensayo

Descargar normativa de funcionamiento de los locales de ensayo