Notícies

L'Ajuntament de Paterna millora l'accessibilitat a l'interior del parc de Mas del Rosari

FECHA: 11.01.2018

 Mejora accesibilidad”  title=

Les obres s'han dut a terme en la zona enjardinada de 1.100 metres que transcorre en paral•lel al carrer Puig

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha visitat aquest matí les obres de condicionament que s'han realitzat en el parc situat en el carrer Puig del barri de Mas del Rosari.

Durant el recorregut, l'Alcalde ha destacat que “les obres han permès eliminar barreres arquitectòniques que feien intransitable la zona enjardinada i impedien als veïns i veïnes amb mobilitat reduïda gaudir de la instal•lació”.

Entre les actuacions realitzades destaca l'adequació dels accessos al parc, salvant amb un nou asfaltat la separació que existia entre l'entrada i els camins de ciment interns.

A més, també s'han creat dues passarel•les de formigó per a facilitar l'accés a les zones de pipican i d'esbarjo caní que existeixen a l'interior del jardi.

Així mateix s'han unit les zones d'esplai, que inclouen bancs per a descansar, amb els camins d'asfalt que comuniquen les diferents zones a l'interior del parc, creant un circuit de passeig útil i accessible per als veïns i veïnes en cadira de roda.

Finalment el primer edil ha explicat que “encara que es tracta de xicotetes actuacions, suposen una notable millora en la vida dels veïns i veïnes que portaven anys demandat la millora de l'accessibilitat del parc del barri”.