Notícies

Lolita Flores, Malena Alterio o Belén Cuesta protagonistes de la programació teatral de Paterna

FECHA: 10.01.2018

 Cartel de la obra Universos Paralelos”  title=

L'Ajuntament està duent a terme una millora en les instal•lacions del Gran Teatre de més de 70.000 euros d'inversió, per a adequar l'edifici a les exigències de les produccions que acull

Durant els pròxims mesos, el Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna acollirà algunes de les representacions teatrals més importants del panorama nacional.

Així l'anunciat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc de l'Ajuntament de Paterna, Paqui Periche, que ha destacat que “la nova programació del Gran Teatre portarà a Paterna algunes de les obres més reconegudes de l'escena teatral actual”.

A més, la regidora Periche, també ha recordat la inversió de més de 70.000 euros que està duent a terme l'Ajuntament per a “modernitzar les instal•lacions del teatre adequant-ho a les exigències de les produccions que es realitzen”.

La nova programació del Gran Teatre donarà començament amb la representació del Circ Gran Fele, el dissabte 20 i diumenge 21 de gener, un espectacle circense dirigit a entretenir a tota la família.

Lolita Flores i Luis Mottola representaran el divendres 26 de gener “Prefiero que seamos amigos” del director Tamzin Townsend, un èxit de crítica i públic en la qual la major del clan Flores recorre a la seua faceta musical.

La companyia de teatre Ananda Dansa presentarà el 4 de febrer, “PINOXXIO”, un espectacle per a tots els públics que no abandona el to poètic i divertit que marca el segell de la companyia. L'obra va ser reconeguda en els passats premis MAX, arreplegant entre uns altres el premi al millor espectacle familiar, millor coreografia o millors ballarí i ballarina principal.

El divendres 9 de febrer, la companyia L’Om Imprebis i Olympia Metropolitana, portaran l'obra en valencià Pels Pèls, una comèdia policíaca en la qual serà el propi públic l'encarregat de decidir qui és l'assassí.

Isabel Ordaz, coneguda pels seus papers en sèries de televisió, ens descobrirà un nou registre més dramàtic en l'obra “He nacido para verte sonreir” de Santiago Pisa, al costat del jove actor Fernando *Delago Ferro i sota la direcció de Pablo Messiez el 23 de febrer.

La candidata al millor espectacle teatral i millor actor de repartiment en la passada edició dels premis Max, Shakespeare en Berlín, arribarà a Paterna el 9 de març. L'obra interpretada per Iria Márquez, Chema Cardeña i Juan Carlos Garés, centra la seua acció en l'Alemanya de 1933 a 1946 i ens parla dels valors ètics d'una societat aixafada per la barbàrie i la bogeria.

Finalment, Malena Alterio, Juan Carlos Vellido, Carmen Balagué, Belén Cuesta i Itzan Escamilla representaran el 23 de març Los universos paralelos, una obra coral mescla de drama i comèdia que suposa un cant a la vida.