Notícies

Paterna renova el conveni amb FGV per a facilitar el transport a més de 300 jubilats, pensionistes i discapacitats

FECHA: 09.01.2018

 Imagen del metro de Paterna”  title=

Els membres de famílies nombroses també podran acollir-se a aquest abonament que amb un cost de 91,50 euros, permet viatges il•limitats durant una any

L'Ajuntament de Paterna, a través de la regidoria d'Infraestructures, ha renovat el conveni amb Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per a facilitar l'abonament anual a diferents col•lectius socials del municipi del que cada any es beneficien més de 300 paterners i paterneres.

Tal com ha explicat la regidora de Infraestructures, Nuria Campos, “aquest abonament permetrà a jubilats/des, pensionistes i discapacitats/des, i membres de famílies nombroses, la possibilitat d'utilitzar el transport públic ferroviari de manera il•limitada amb un cost reduït”.

L'abonament que compta amb un preu de 91,50 euros tindrà vigència fins al 30 de novembre de 2018, podent renovar-se una vegada arribada la data. El preu de renovació serà de dos euros i quatre euros, en cas que s'expedisca una nova targeta.

La documentació per a obtenir una targeta nova podrà trobar-se en la web municipal, www.paterna.es, i els beneficiaris hauran de presentar-la en les oficines d'informació al ciutadà del consistori. Quant als usuaris que ja tinguen l'abonament i desitgen renovar-ho, podran fer-ho en les taquilles de la xarxa de Ferrocarils.

Finalment, la regidora Campos ha assenyalat la importància de seguir treballant per a facilitar el transport públic entre tots els veïns i veïnes del municipi, i en aqueix sentit ha destacat entre altres mesura, la subvenció municipal que va signar l'executiu el passat any amb la Generalitat Valenciana i el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques i que va suposar un estalvi del 50% en els abonaments transporte per a estudiants.