Notícies

Paterna omple d'animació infantil, llums, dansa i acrobàcies la Cavalcada de Reis

FECHA: 04.01.2018

 Cabalgata Reyes 2018”  title=

La desfilada es retransmetrà per streaming i podrà veure's en la web municipal www.paterna.es

Paterna es prepara per a acollir demà la cavalcada de Reyes, una de les cites més esperades de les festes nadalenques i que comptarà amb nombroses novetats.

Enguany, a les carrosses clàssiques s’afegiràn espectacles de llums, dansa i acrobàcies i una variada animació infantil. A més, al finalitzar el recorregut tindrà lloc un espectacle en la porta de l'Ajuntament que comptarà amb les actuacions de personatges de pel•lícules Disney com la Bella i la Bèstia o Frozen i que finalitzarà amb focs artificials.

Per a reforçar la seguretat de l'esdeveniment, enguany la desfilada comptarà amb un nou recorregut, partint de l'avinguda Vicente Mortes i no des del col•legi com a edicions anteriors, per a evitar l'embut que es formava a l'inici del recorregut. A més, transcorrerà en línia recta pels carrers i avingudes més amples del municipi per a evitar aglomeracions i fer la desfilada més visible i accessible a la ciutadania.

També s'ampliarà el dispositiu de seguretat durant la cavalcada, gràcies a la col•laboració de més de 60 veïns i veïnes, que de manera voluntària, participaràn juntament amb la Policia Local i Protecció Civil en la seguretat de l'esdeveniment, formant cadenes humanes per a evitar que els menors s'acosten a elements de risc tals com a camions i altres vehicles.

Una altra de les novetats d'enguany és que se substituiran els caramels clàssics per gominoles blanes de la marca Trolli, per a mitigar l'impacte en ser llançats entre els assistents a la desfilada. A més, els joguets es racionaran durant el recorregut de manera que tots els xiquets i xiquetes puguen rebre el seu regal.

Finalment, la desfilada s'emetrà per streaming i podrà veure's en la web municipal www.paterna.es, i comptarà amb dos presentadors i un intèrpret de signes que s'encarregaran de narrar la cavalcada.