Notícies

5 matrimonis paterners celebren les seues Bodes d'Or en l'Ajuntament

FECHA: 04.12.2017

 Bodas de Oro 2017

L'alcalde Juan Antonio Sagredo i el regidor del Major, Julio Fernández, han rebut a les parelles en el Saló de Plens de l'Ajuntament

L'Ajuntament de Paterna ha homenatjat aquest matí a 35 matrimonis del municipi que enguany compleixen 50 anys de casats, en un emotiu acte que s'ha celebrat en el Saló de Plens del consistori.

L'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i el regidor del Major, Julio Fernández han rebut a les parelles a la seua arribada a l'Ajuntament, on s'ha oficiat la recepció oficial en la qual les que han sigut obsequiades amb una placa commemorativa i un rams de flors com a record del dia.

Durant la cerimònia, l'alcalde ha compartit records i experiències amb els matrimonis, i ha subratllat “l'exemple de convivència que suposa compartir cinquanta anys al costat d'una persona”.

Per la seua banda, el regidor Fernández ha destacat que “és un orgull explicar a Paterna amb tantes parelles que compleixen mig segle de matrimoni” i ha declarat, “que un amor tan durador mereix un reconeixement especial en tan assenyalada data”.

Després de l'acte, les parelles han pogut gaudir d'un menjar amb ball on han rebut com a regal amb una foto record de la celebració de les seues Bodes d'Or, per part de l'Ajuntament.