Notícies

Paterna engega el nou autobús que uneix Lloma Llarga i València

FECHA: 04.12.2017

 Nueva línea de autobús entre Lloma Llarga

El servei, que ha començat avui, serà gratuït fins a finals d'any per a tots els veïns/as de Lloma Llarga

Aquest matí s'ha inaugurat la nova línia d'autobús que uneix el barri de Lloma Llarga amb València, i que ha comptat amb la presència de l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i la regidora de Mobilitat, Núria Campos, que ha anat com a passatgera en el primer trajecte del bus a la capital.

El nou servei d'autobús, que serà gratuït fins a finals d'any, facilitarà el desplaçament dels més de 7.000 residents del barri permetent als veïns/as un estalvi en costos i temps.

Així ho ha explicat aquest matí el primer edil, qui ha subratllat que “amb aquesta nova línia es dóna resposta a una reivindicació històrica dels residents de Lloma Llarga, els qui es veuen obligats, ja siga per motius de treball o d'oci a desplaçar-se habitualment a València.”

L'autobús passarà cada hora, de forma ininterrompuda des de les 07.20 del matí a les 20:30 hores, de dilluns a divendres, en dies laborals. Tant els horaris com les tarifes podran consultar-se en el web de la companyia d'autobusos.

Finalment, l'Alcalde ha assenyalat que “amb l'ampliació d'aquesta nova línia s'ofereix als veïns/as un servei de transport públic de qualitat que permet una connexió directa i ràpida entre Lloma Llarga i València reduint el temps de desplaçament a 10 minuts”.