Notícies

Paterna millora les instal·lacions de tots els centres de salut del municipi

FECHA: 06.10.2017

Julio Fernández en la presentación de las inversiones de los centros de salud y consultorios auxiliares del departamento de Salud Arnau de Vilanova- Lliria 2017

El regidor de Sanitat, Julio Fernández ha assistit aquest matí a la presentació de les inversions dels centres de salut i consultoris auxiliars del departament de Salut Arnau de Vilanova- Lliria 2017 a la qual pertany Paterna.

El regidor de Sanitat de l'Ajuntament, Julio Fernández ha assistit aquest matí a la presentació de les actuacions de millora que han dut a terme la Conselleria de Sanitat i la Diputació de València en els centres de salut de Paterna, La Canyada i La Coma.

Entre les millores dutes a terme enguany, algunes d'elles encara en procés, destaca en el Centre de Salut de Paterna la millora del sistema de climatització en les consultes mèdiques de la primera planta, urgències i el gimnàs, així com la instal•lació d'una escales de seguretat d'accés a la terrassa. A més, s'ha substituït el lucernario i tota la cartelleria del centre.

Quant al Centre de La Canyada, s'està canviant l'eixida d'emergències i s'ha substituït la il•luminació de l'edifici per una més eficient, mentre que en el consultori de la Coma, s'estan adaptant les instal•lacions contraincendis i s'ha instal•lat una escala de seguretat d'accés a la terrassa així com una nova porta d'accés al consultori.

Tal com ha declarat el regidor Fernández, “des de l'equip de govern estem impulsant tot tipus d'actuacions amb l'objectiu de seguir millorant la qualitat de la sanitat pública per a tots paterners i paterneres” i, en aqueix sentit, ha recordat que “en l'últim any hem recuperat el servei d'ambulància 24 hores per a garantir la seguretat i la tranquil•litat de tots els ciutadans”.

A més, després de la presentació, el regidor ha avançat que entre les actuacions previstes per al 2018 anunciades, figura el continuar amb la millora del sistema de climatització en la resta del centre de salut de Paterna i la reforma del punt d'atenció continuada.