Notícies

Paterna posa a punt els col·legis de la Coma per a l'inici del curs escolar

FECHA: 11.09.2017

Paterna posa a punt els col·legis de la Coma per a l'inici del curs escolar

Durant el dia de hui, la brigada municipal i la de zones verdes han dut a terme labors de desbrossament i acondicionament de jardineria i neteja de l'interior i l'exterior de les instal·lacions escolars.

  • El regidor d'Educació, José Manuel Mora ha visitat els dos centres escolars per a comprovar el seu estat i supervisar les actuacions d'adequació que es estan realitzant.
  • A més d'aquests dos centres, l'Ajuntament ha posat a punt tots els col·legis del municipi per a la volta a les aules.

L'Ajuntament de Paterna ha finalitzat hui els treballs de acondicionament i posada a punt dels dos col·legis de la Coma per a acollir, dilluns que ve i en les millors condicions, als 379 estudiants que cursen els seus estudis en tots dos centres.

D'aquesta manera, més d'una desena d'operaris de la brigada municipal d'obres i de la de zones verdes han acudit hui al CEIP Antonio Ferrandis i al CEIP La Coma per a realitzar labors de desbrossament i retallada de tanques, condicionament de jardineria i refaldat i poda d'arbres.

Així mateix, per a deixar totalment preparats tots dos centres, s'ha efectuat la neteja de l'interior i de l'exterior de les seues instal·lacions, des dels accessos als centres i els jardins als patis, els embornals, desguassos i canalitzacions.

A més, en el cas del col·legi Antonio Ferrandis, també s'ha dut a terme la neteja i desbrosse d'un solar contigu al mateix.

Abans i després de les feines de manteniment

El regidor d'Educació, José Manuel Mora ha visitat aquest matí tots dos centres docents per a comprovar que està tot correcte per a l'inici de les classes i supervisar els treballs de condicionament que s'estaven duent a terme i que – tal com ha assenyalat Mora – “permetran als 282 alumnes/as de la Coma i als 97 del Antonio Ferrandis començar el curs amb unes instal·lacions i espais nets i segurs”.

“És fonamental començar el curs assegurant l'estada i el benestar dels alumnes en els centres”, ha assenyalat el regidor al mateix temps que ha recordat que “a més d'aquests dos centres, l'Ajuntament ha posat a punt tots els col·legis del municipi per a la volta a les aules”.