Notícies

L'Ajuntament de Paterna neta i pinta 4.500 fanals del casc urbà

FECHA: 14.07.2017

Els treballs de millora d'aquests punts d'enllumenat s'estendran durant tres mesos i aconseguiran a les 14.200 fanals que hi ha en tot el terme municipal de Paterna

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'Àrea d'Infraestructures, ha començat les labors de millora de les lluminàries del casc urbà del municipi amb la neteja i pintura de 4.500 punts d'enllumenat.

“Amb aquests treballs, el consistori no només busca millorar la imatge i estètica de la ciutat sinó també l'estat de conservació d'aquests elements urbans”, ha explicat la regidora d'Infraestructures, Núria Campos que considera fonamental el correcte manteniment del mobiliari urbà com la forma més eficaç de prevenir la seua deterioració.

Campos ha indicat que els treballs s'estendran durant uns tres mesos i inclouen labors de gratat, raspallat i pintat amb pintura negra.

Referent a això, la regidora ha concretat que, després de netejar els fanals, se'ls impregna d'un tractament anticorrosiu a la base per aconseguir una millor adherència de la pintura i posteriorment, i en una franja de 30 cm des del sòl, se'ls dóna una capa de tractament químic per evitar la corrosió dels bàculs per orines.

Aquests treballs formen part del pla de millora i manteniment dels punts d'enllumenat públic que, a través de l'empresa concessionària del servei d'enllumenat, l'Ajuntament de Paterna realitza anualment i que comprèn la neteja completa i pintura de columnes, lluminàries i armaris elèctrics dels 14.200 fanals que hi ha repartides per tot el terme municipal paterner.